Hanneke ter Beek

Coach & Trainer

Zoals ik al zei op mijn homepage houd ik van mensen, leren en ontwikkelen. Ik ben daarin een generalist die ‘veel te veel leuk vind’.

Een kleine greep uit mijn CV laat de volgende opleidingen zien: verpleegkunde, psychologie, (team)coaching en L&D in organisaties.

Naast werken en leren geniet ik van gezelligheid met familie en vrienden,  lezen, fotograferen en reizen.

 

“Gelukkig zijn is genieten van wat je hebt en geloven in wat nog komt.”

Hanneke ter Beek

Coach & Trainer

Zoals ik al zei op mijn homepage houd ik van mensen, leren en ontwikkelen. Ik ben daarin een generalist die ‘veel te veel leuk vind’.

Een kleine greep uit mijn CV laat de volgende opleidingen zien: verpleegkunde, psychologie, (team)coaching en L&D in organisaties.

Naast werken en leren geniet ik van gezelligheid met familie en vrienden,  lezen, fotograferen en reizen.

 

“Gelukkig zijn is genieten van wat je hebt en geloven in wat nog komt.”

Testimonial

"Na de behandelingen voelde het net of mijn hoofd opgeruimd was."

Ik heb bij Hanneke een aantal behandelingen gevolgd. In de eerste plaats ging ik naar haar toe om hulp te vragen voor prikangst als gevolg van een trauma in mijn jeugd. Deze angst zat mij erg in de weg en ik werd er regelmatig mee geconfronteerd. Tijdens de behandelingen werd duidelijk dat het trauma veel dieper zat dan ik dacht en dat er in mijn hoofd verschillende herinneringen en emoties aan elkaar gekoppeld waren die door elkaar liepen. Hanneke heeft orde in de chaos gebracht en me van een afstand naar dingen laten kijken. Hierdoor kreeg ik de kans om de gebeurtenissen objectief te bekijken, los van emoties.

Een paar maanden na de behandeling heb ik bloed laten prikken en het gingn hartstikke goed! Ik voel me psychisch veel beter en dat heeft mijn leven op een hele positieve manier veranderd, zelfs dingen die niets met het trauma te maken hebben. Ik ben optimistischer, zit beter in mijn vel en ik voel me rustiger. (RV-E)

 

Testimonial

 

Mind & More coaching heeft mij écht geholpen! Hanneke ter Beek is een kundige, lieve vrouw met een luisterend oor, die de tijd voor je neemt. Zij leerde mij assertief te worden, wat mijn plaats is binnen mijn huwelijk, hoe ik kan leven met mijn depressieve echtgenoot, hoe ik kan omgaan met verschillende visies binnen ons gezin… Dat deed zij vanuit een bewogen christelijke naastenliefde.

Ongeveer zes jaar geleden kwam ik voor het eerst bij haar en ik pluk van die gesprekken nog steeds de vruchten.  Altijd kan ik bij haar terecht, zodra ik daar behoefte aan heb! (C.H)

Testimonial

 

Mijn hulpvraag was hoe ik mijn angst voor een volgende zwangerschap kon overwinnen. Door het onder ogen te zien kon ik het overwinnen en vertrouwen in mezelf terug te krijgen. Hanneke heeft me geholpen om te leren hoe ik met m'n angst om kan gaan. Ook ben ik geholpen om een nare periode in mijn leven te verwerken en weer nieuwe stappen te durven zetten. Hanneke heeft me geholpen tijdens de sessies om te zien dat de wens groter werd dan het probleem. Ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp! Het heeft me weer met beide benen op de grond gezet. (H.R)

Testimonial

 

Ik ben bij Hanneke geweest voor EMDR. Hanneke is een sympathieke vrouw die je heel erg op je gemak stelt. Ze vertelt precies wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Er is alle ruimte voor gesprek en emoties. Deze EMDR sessie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een aantal dingen die speelden in mijn leven op een rijtje kon zetten. (BP)

Testimonial

 

Onze werkgever (Coloriet) vroeg welke scholing ons team wilde. Dit was nogal een brede vraag. Wij wilden als team graag ondersteuning bij het inzichtelijk krijgen van onze ontwikkelingsbehoefte. Ons team bestaat uit 15 mensen en was op zoek naar  het gezamenlijke belang. Ons team kreeg ondersteuning van Mind & More om inzichtelijk te maken waar we als team ondersteuning in wilden. Dit was super! Iedereen werd gehoord en door middel van verschillende werkvormen/opdrachten kwamen er mooie punten uit waar we als team mee aan de slag konden. Er kon een terugkoppeling gemaakt worden naar de organisatie en heel het team was gemotiveerd om deze scholing te gaan volgen. Mind & More bracht rust in onze groep en ieder voelde zich serieus genomen.

Wat ons betreft volgende keer weer!

Testimonial

 

Ik heb de EMDR therapie als bevrijdend ervaren. Ik raad het iemand aan die het moeilijk heeft. Het is voor mij echt een verademing. Hanneke is iemand die met je meeleeft en je de nodige informatie meegeeft. Ze kan je ook bemoedigen en ze is iemand die je begrijpt. (HS)

Testimonial

Ons team heeft 3 bijeenkomsten met Hanneke gehad. Daardoor is het team gegroeid in bewustwording, de neuzen zijn dezelfde kant op en er zijn werkelijke stappen gezet. De bijeenkomsten kostten energie omdat je als teamlid daadwerkelijk aan de slag moet maar leveren ook vooral energie op! Er wordt met plezier teruggekeken op de bijeenkomsten. Graag tot ziens. (Coloriet, Dronten)

 

Testimonial

Maandenlange stress en slapeloze nachten voor een praktijkexamen, ik weet helaas niet beter... Op aanraden van Hanneke, één van mijn collega's bij de ambulancedienst EMDR bij haar  gedaan met de gedachte: baat het niet dan schaadt het niet. Gelijk na de sessie voelde ik mij een stuk rustiger, ik sliep weer 's nachts en ik ben fluitend door mijn examen heen gegaan. Ik wist niet wat mij overkwam! Ik ben Hanneke daar ontzettend dankbaar voor... Ik had dit veel eerder moeten doen! (MC)

 

Testimonial

"Ik had hulp nodig bij het laatste stuk van mijn genezingsproces. Het was een hardnekkig stuk waar ik zelf niet uitkwam. Ik voelde me bij Hanneke veilig en gesteund. We hebben onder andere met behulp van EMDR de kern bereikt en het resultaat is fantastisch! Ik ben echt ontzettend dankbaar en ik zal het (en zeker ook haar) aan iedereen aanbevelen!" (BG)

 

Maak een afspraak Of stel je vraag

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

7 + 14 =