Ook jij kunt worden wie je bent

als mens

  

maak een afspraak

Ben jij er aan toe te worden wie je bent?

Gewoon jij. Jouw unieke zelf?

Weten waar jij energie van krijgt? Hoe jij je grenzen bewaakt? 

Leren hoe je met teleurstellingen of verdriet om kan gaan? Of juist, hoe je uitdagingen te lijf kunt gaan?

Ieder mens kan op zijn tijd iemand gebruiken die meedenkt of soms een poosje meeloopt door het leven.

Waarom zou jíj het alleen doen?

Als coach wil ik die ‘iemand’ voor jou zijn op  een manier die bij jou en jouw situatie past.

Testimonial

 

Mind & More coaching heeft mij écht geholpen! Hanneke ter Beek is een kundige, lieve vrouw met een luisterend oor, die de tijd voor je neemt. Zij leerde mij assertief te worden, wat mijn plaats is binnen mijn huwelijk, hoe ik kan leven met mijn depressieve echtgenoot, hoe ik kan omgaan met verschillende visies binnen ons gezin… Dat deed zij vanuit een bewogen christelijke naastenliefde.

Ongeveer zes jaar geleden kwam ik voor het eerst bij haar en ik pluk van die gesprekken nog steeds de vruchten.  Altijd kan ik bij haar terecht, zodra ik daar behoefte aan heb! (C.H)

Testimonial

 

Mijn hulpvraag was hoe ik mijn angst voor een volgende zwangerschap kon overwinnen. Door het onder ogen te zien kon ik het overwinnen en vertrouwen in mezelf terug te krijgen. Hanneke heeft me geholpen om te leren hoe ik met m'n angst om kan gaan. Ook ben ik geholpen om een nare periode in mijn leven te verwerken en weer nieuwe stappen te durven zetten. Hanneke heeft me geholpen tijdens de sessies om te zien dat de wens groter werd dan het probleem. Ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp! Het heeft me weer met beide benen op de grond gezet. (H.R)

Testimonial

 

Ik ben bij Hanneke geweest voor EMDR. Hanneke is een sympathieke vrouw die je heel erg op je gemak stelt. Ze vertelt precies wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Er is alle ruimte voor gesprek en emoties. Deze EMDR sessie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een aantal dingen die speelden in mijn leven op een rijtje kon zetten. (BP)

Testimonial

 

Onze werkgever (Coloriet) vroeg welke scholing ons team wilde. Dit was nogal een brede vraag. Wij wilden als team graag ondersteuning bij het inzichtelijk krijgen van onze ontwikkelingsbehoefte. Ons team bestaat uit 15 mensen en was op zoek naar  het gezamenlijke belang. Ons team kreeg ondersteuning van Mind & More om inzichtelijk te maken waar we als team ondersteuning in wilden. Dit was super! Iedereen werd gehoord en door middel van verschillende werkvormen/opdrachten kwamen er mooie punten uit waar we als team mee aan de slag konden. Er kon een terugkoppeling gemaakt worden naar de organisatie en heel het team was gemotiveerd om deze scholing te gaan volgen. Mind & More bracht rust in onze groep en ieder voelde zich serieus genomen.

Wat ons betreft volgende keer weer!

Testimonial

 

Ik heb de EMDR therapie als bevrijdend ervaren. Ik raad het iemand aan die het moeilijk heeft. Het is voor mij echt een verademing. Hanneke is iemand die met je meeleeft en je de nodige informatie meegeeft. Ze kan je ook bemoedigen en ze is iemand die je begrijpt. (HS)

Testimonial

Ons team heeft 3 bijeenkomsten met Hanneke gehad. Daardoor is het team gegroeid in bewustwording, de neuzen zijn dezelfde kant op en er zijn werkelijke stappen gezet. De bijeenkomsten kostten energie omdat je als teamlid daadwerkelijk aan de slag moet maar leveren ook vooral energie op! Er wordt met plezier teruggekeken op de bijeenkomsten. Graag tot ziens. (Coloriet, Dronten)

 

Testimonial

Maandenlange stress en slapeloze nachten voor een praktijkexamen, ik weet helaas niet beter... Op aanraden van Hanneke, één van mijn collega's bij de ambulancedienst EMDR bij haar  gedaan met de gedachte: baat het niet dan schaadt het niet. Gelijk na de sessie voelde ik mij een stuk rustiger, ik sliep weer 's nachts en ik ben fluitend door mijn examen heen gegaan. Ik wist niet wat mij overkwam! Ik ben Hanneke daar ontzettend dankbaar voor... Ik had dit veel eerder moeten doen! (MC)

 

Testimonial

"Ik had hulp nodig bij het laatste stuk van mijn genezingsproces. Het was een hardnekkig stuk waar ik zelf niet uitkwam. Ik voelde me bij Hanneke veilig en gesteund. We hebben onder andere met behulp van EMDR de kern bereikt en het resultaat is fantastisch! Ik ben echt ontzettend dankbaar en ik zal het (en zeker ook haar) aan iedereen aanbevelen!" (BG)

 

Testimonial

"Hanneke is een heel fijn, integere, professionele therapeute. Doordat zijn zélf ook werkzaam is op de ambulance en dus kennis heeft over het vak kan zij zich goed inleven. Dat heb ik als een enorm pré ervaren toen ik, naar aanleiding van agressie incidenten die hadden plaatsgevonden tijdens mijn werk als ambulanceverpleegkundige bij haar in therapie ging. 

Met EMDR als therapie had ik al eens eerder kennis gemaakt, maar ik ben nog nooit zo snel weer 'op de riedel' geholpen als bij Hanneke." HB

 

Testimonial

De rode draad in mijn leven was 'geven' waardoor ik uiteindelijk in een heftige burn-out raakte. 

 

Hanneke heeft mij geleerd ook te mogen ontvangen. Al bij onze eerste ontmoeting raakte zij mij diep. Ze is volkomen zichzelf, een prachtmens met een groot hart voor haar medemens. Hanneke straalt vertrouwen, warmte en geborgenheid uit waardoor ik mezelf durfde open te stellen. Door EMDR, haar deskundigheid en haar 'zijn' ben ik opnieuw geboren in wie ik werkelijk ben. (AS)

 

 

 

Testimonial

Bedankt voor de fijne training! Ik vind online m’n hoofd erbij houden meestal best wel lastig maar nu was het erg boeiend om naar te luisteren. (ZU communicatietraining voor kraamverzorgenden)

 

 

Bij mij in de praktijk

 

Ben je van harte welkom.

Als eerste is het belangrijk om jouw coachvraag duidelijk in beeld te krijgen met het doel wat je daarbij voor ogen hebt. Ik help je daarbij. 

Vervolgens ga ik samen met jou op weg om het gestelde doel te bereiken. Dat doen we door het voeren van gesprekken tijdens de coachsessies. Naast de gesprekken krijg je een opdracht mee voor de tijd tussen de gesprekken. 

Zonodig kan ik ter ondersteuning van het coachtraject een EMDR behandeling inzetten.

Naast gesprekken bij mij in de praktijk is het mogelijk om ondersteuning te krijgen met behulp van online coaching of de ‘pep-app’.

 

Online coaching

Recht op je doel af. Even sparren of checken of je op koers bent.

 Dan is online coaching iets voor jou.
Via de mail op een tijd die jou uitkomt of via beeldbellen wanneer het net iets persoonlijker mag.
We starten het traject live of online en maken duidelijke afspraken over de voortgang. 

Pep-app®

De pep-app is een uniek succesvol product van Mind & More om voor een afgesproken periode ondersteuning op gedragsverandering te geven.
Het aanleren van nieuw gedrag duurt ongeveer 30 dagen. Via de pep-app kan ik jou, een afgesproken aantal keer per week, ondersteuning bieden. 

Maak een afspraak Of stel je vraag

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

3 + 8 =